Recent Posts

Friday 21 September 2012

Jocurile psihologice la mame si copii -Miercuri, 17 octombrie


Inca de cand am inceput sa studiez Analiza Tranzactionala ca forma de terapie am avut o curiozitate legata de luptele de putere care se tot duc intre oamenii. Cum se face ca intr-o lupta din aceasta atat cel care pierde cat si cel care " castiga' se simt prost?
Daca observi ca ti se intampla mereu acelasi fel de lucrui, dai peste acelasi tip de oameni si nu intelegi de ce se intampla asta, cel mai probabil te afli intr-un joc psihologic.
Deci...DA..jocurile psihologice NU sunt nici pe departe hazlii sau amuzante.

Interesul pentru jocurile psihologice m-a dus mai departe pentru a studia fenomenul printre copii. Am facut o cercetare pe elevii de scoala primara si invatatorii lor.Am descoperit ca exista frecvente jocuri ( lupte de putere, forme de manipulare, patternuri de comportament) de ambele parti.

"Intregul proces educational poate fi vazut ca procesul prin care copilul invata ce jocuri psihologice sa joace si cum sa o faca." Eric Berne.

Asadar va invit sa descoperiti cum se manifesta jocurile in faminilie, in special in relatia mama-copil, dar si despre rolul bunicilor, al pediatrului sau educatoarei in aceste jocuri si in pierderea responsabilitatii mamei.

Intalnirea de desfasoara la sediul Succes Personal,Ploiesti, de la 18.30 la 20.30

Costul intalnirii este de 30 Ron.
Pentru inscrieri ma puteti contacta prin mesaj privat.

Va astept cu drag!

0 comentarii:

Post a Comment