Recent Posts

Recomandari si marturii

Gabriela a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Grupul de suport si dezvoltare personala pentru ma...": 

Alina ce faci tu pentru noi, mamicile mi se pare un lucru extraordinar. Am venit cu mare drag la Grupul de suport pentru mame. Am invatat lucruri noi si am plecat mereu cu zambetul pe buze. Pe langa faptul ca este un moment de deconectare, am intalnit super mamici deschise si dedicate. De fiecare data ne pregatesti cate ceva nou, ne faci sa ne intelegem pe noi insene si la randul nostru sa ne intelegem copiii. Cateodata suntem copii, alta data adulti, apoi revenim la parinti. Felicitari pentru ce faci si pentru munca depusa, pentru pregatirea materialelor, pentru devotament si energie pozitiva. Imi doresc ca si alte mamici sa iti citeasca articolele de pe blog pentru a lua macar o parte din energia si pasiunea cu care scrii si impartasesti aici. Si va spun eu: numai daca cititi un fragment, veti fi dornice sa cunoasteti acest om minunat care are de oferit o "biblioteca" de informatii. O sa fiti apoi dornice sa participati la acest grup. Vi-l recomand cu toata inima. O seara buna! 
  • Desi am o experienta ampla privind cresterea si educarea copiilor, ca fost cadru didactic si, in prezent, mama a trei copii, in cadrul grupului de suport pentru mame am descoperit pe parcursul tuturor intalnirilor noastre informatii noi, puse in valoare intr-un mod placut, interactiv, prin intermediul unei mamici tinere, dedicate studiului psihologiei tranzactionale. Ii multumesc Alinei pentru aceasta minunata oportunitate pe care ne-o ofera si tuturor dragelor noastre mamici implicate atat de frumos in aceasta lume minunata.


    Carmen
    Mii-a făcut plăcere să iau parte la Grupul de suport mame. Am realizat din discuţiile noastre cu celelalte mămici cu experienţă unde anume am greşit faţă de puiul meu. Am învăţat să fac ce îmi spune inima şi ce consider că e bine pentru el, nu mai ascult alte sfaturi ce par "avizate". Am găsit răspunsuri la anumite probleme cu care m-am întâmpinat de când sunt mămica

0 comentarii:

Post a Comment